Помощь в выборе товара:  0632331973;  0952882004;  0442331973

Шоколадная паста с арахисом и стевией .130 г

Шоколадная паста с арахисом и стевией .130 г
Шоколадная паста со стевией-вкусное и полезное лакомство,.Можно наслаждаться шоколадом,не переживая за фигуру.здоровье. Подойдет и диабетикам,и худеющим,и спортсменам, всем.кто следит за здоровьем. В Днепропетровском институте пищевых технологий провели качественный анализ пасты. Предлагаем некоторые выводы этих исследований
Отже, результати дослідження дозволили довести високу біологічну та харчову цінність шоколадно-горі хової пасти з солодким екстрактом з листя стевії та об ґрунтувати доцільність використання білково-жирової композиції на основі сироватки молочної та купажова- ної суміші рослинних олій у складі нового високоя кісного продукту, рекомендованого для споживання різним категоріям населення. Також слід відмітити, що запропонована технологія є новою серед існуючих аналогів .В результаті проведених хроматографічних досліджень білково-жирової композиції вивчено якісний та кількісний склад жирних (насичених, мононена- сичених та поліненасичених) і амінокислот, зокрема незамінних, що містяться у шоколадно-горіховій пасті з солодким екстрактом з листя стевії.
Так, засобами хроматографії було визначено, що у 100 г шоколад- но-горіхової пасти із солодким екстрактом з листя стевії міститься весь перелік незамінних амінокислот у кількості ≈ 12,5 % від РДН для дітей шкільного віку та ≈ 20 % від РДН дорослої людини. За результатами кількісного аналізу доведена максимальна відповід- ність білкової складової пасти «ідеальному» білку.Достатньо корисну інформацію для споживачів от- римано в результаті порівняльного аналізу кількості ессенціальних кислот, які містяться у жировій складо- вій 100 г готового виробу, з рекомендованими добовими нормами зазначених речовин. Кількісне співвідношення жирних кислот у шоколадно-горіховій пасті, ПНЖК : МНЖК : НЖК становить 15,6:48,1:36,3 (у %) відповідно, що доводить повну відповідність нормам забезпечення ефективності протікання фізіологічних процесів засо- бами споживання жирних кислот. Окремо виділено, що у розробленій шоколадно-горіховій пасті містяться омега-жирні кислоти, яких бракує у багатьох кондитер- ських виробах і які відповідають за стабілізацію роботи імунної, серцево-судинної систем та покращують мозко- ву активність, що є корисним для дітей. Особливо слід підкреслити антикарієсну функцію пасти. Встановлено, що біологічна та фізіологічна цінність розробленого про- дукту суттєво перевищує дані показники в аналогічних виробах на основі цукру та замінників какао-масла.
 
Состав: сухая молочная сыворотка, смесь натуральных растительных жиров, арахисовая мука, экстракт сладкий из листьев стевии, какао-порошок, смесь эмульгирующих веществ (лецитин, PGPR)

Шоколадная паста с арахисом и стевией по ДСТУ 7374:2013

БЕЗ САХАРА – СО СТЕВИЕЙ

100% натуральный продукт

Без консервантов


Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо

  • Производитель: Украина
  • Код товара: 480000001
  • Доступность: На складе
  • 48.00грн.